..

Vet.. Myvket dålig blogging men jag har haft väldigt mycket för mig, skola, stallet osv. Men somsagt så ska jag försöka att komma igång med bloggningen igen! Haha:)var nyss hos yassa också, det gick super bra, älsklingsponnyn min :') Men matilda var med och fotade när jag var hos yassa förra gången så bilder kommer när hon har skickat! :) Pusshej x'DBild i repris..
Alida:)

Kommentarer
Postat av: Minette

sv: Jag fick det av Jennie och jag tror att det är köpt på Pegasus. :)

2012-04-29 @ 23:47:23
URL: http://surfryttarna.blogg.se/
Postat av: lina

kan inte du lägga ut mer bilder på din nya cponny! när du typ rider och när du leder och allt kan inte du typ lägga ut en film på när du gör iårrnig och rider ! =) hade varit super roligt! =) älskar dig och din blogg du e så grum på de du gör snälla kan intye du lägga ut mer bilder på cponny och du och en film snälla snälla älskar dig och din blogg !!!!!!!!!!!! <3

2012-05-06 @ 20:31:30
Postat av: alida

Alltså, Det är inte min egna ponny, utan det är min medryttarponny :) Men jag kan inte lägga ut bilder och filmer nu eftersom hon har åkt till betet i gräsmyr i fyra månader. Men nu håller jag ju på med min andra medryttarponny Lizzie som jag kommer skriva om nu istället. :)

2012-05-10 @ 16:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0