Slutspel och Yassa

Matcherna idag gick sådär. Första matchen 2-2 mot Hörnefors. Andra matchen mot Hörnefors vann vi med 5-0, yeah! Sa ju att vi skulle vinna den matchen!! ;) Det gick super hos Yasmine idag. Hon är verkligen drömmen jag alltid drömt om! <3<3 red i ca35 min. Lugn och mysig liten tur mot travbanan. Tagga Torsdag då jag ska dit. Jag och JuliaA ska rida. Hon ska rida en travare och jag,min lilla Yassa <3<3 Passa på att slänga in nån komentar lite nu och då! ;) PÅ BILD ÄLSKLINGEN YASMINE <3

Alida

<3

Cup nu! vi har spelat två matcher. Första matchen blev det 1-1. Andra matchen blev det 2-2  men nästa match möter vi dom som de blev 2-2 mot igen. Och då vinner vi kjl! ;)
Ikväll ska jag till älsklings Yasmine! <33<3<3 Tagga!! (L)
Hejdå!
Alida

Match

Idag hade vi match. UmeCupen började ju idag. Men den är bara till imorgon ;)
Vi ska vinna, helt klart! ;)
Det gick bra idag, vi vann med 4-1. Jag gjorde mål, Backhand ;) haha. Alexandra, jenny och Sofia gjorde ocksåmål! kulkul :) Men nu... nu blir det film ;)<3(bild av Lovisa, från när vi va me varan iOnsdags) <3
Alida

Yasmine <3

För typ tre timmar sen var jag och provred Yasmine. Asså gud, jag säger bara att hon var helt UNDERBAR <3<3
Det enda som var, var att när man skulle spänna sadelgjorden så va hon lite sur. Men det får man leva med! Åh jag bara längtar till jag får sitta på hennes rygg nästa gång (L)
Hennes trav var underbar och hennes galopp var Underbar! lite stel men underbar. Tog ingen bild idag, men det blir väl bilder nästa gång tror jag!! :D  :]Gammal bild! Men Matildas bild.
Alida

Bästaaa<3

Igår slutade vi ju efter lunch så då drog jag Mimmi, Lovisa, Alexandra och Wilma te stan och hängde ;) Sen for alle och wilma någonstans så då tog jag Mimmi och Lovisa bussen hem, vi for först Mimmi sen te Lovisa. Hos Lovisa fotade vi och åt fika ;) Sen tog vi bussen till mig och hämtade innebandykläderna sen for vi på träningen, det var lite jobbigt men kul på träningen igår! ;D Snart ska jag på utvecklingssamtal... :( Men sen ska jag till Jasmine!! :D TAGGA!!!!!!!!!!!!! (jasmine är hästen jag ska provrida) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D <3<3<3 Men jag hade GRYMT kul med er igår tjejer! Älskar er bästavänner!!
alida

Tagga!

Tagga denna dagen! :D först har vi bara slöjd/ HKK sen slutar vi! då ska jag kanske på stan eller nåt, sen ikv ska jag ha utvecklingssamtal (inte lika kul) men sen direkt efter det så ska jag fara och provrida en ponny som jag kanske ska bli medryttare på !! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D HARE BÄST SEGHÄST <333

Hey I heard you were a wild one..

Red Nixon idag på ridningen. Det gick bra, lite pigg var han dock, med det är bara kul!! :D
Vi hade markarbete, vi red galoppbommar osv. Sen nästa vecka är det förberedande hoppning, veckan efter det, HOPPNING, tagga att hoppa med Nixon! BILD PÅ GRYMT SÖTA GISMO!!! <3 Och ja... han är aningen vindögd..!
alida

Måndag

Idag slutade vi halv två, jag for direkt hem efter skolan, åt och nu sitter jag här vid datan :P
Glassfestivalen var inte som jag hade tänkt mig direkt.. Det var GRYMT mycket folk och man fick stå och köa för en liten bägare med tre glasskulor i en halvtimma.. Så det var lite jobbigt!.. Men sen for jag matilda alice amanda och alexandra på bio, Filmen var super bra! Den rekomenderas! Men efter bion fick jag så ont i huvet så jag trodde jag skulle svimma typ! Så jag for hem direkt efter det och fick ta två alvedoner och det hjälpte inte!! så jag fick gå och lägga mig. Klockan var typ halv nio när jag la mig. Men sen på söndagen kände jag mig super mycket bättre så jag for till cupen, det gick ganska bra, vi kom fyra!..  På en match gled jag på en tjejs blad så jag ramlade på höften, sen blev jag "tacklad" så att jag ramlade på höften igen, sen  blev jag det igen! och jag ramlade på höften alla tre gånger!! Inte skönt !... Men nu har jag inte så mycket mer att säga!.. 
Alida

Nuuu!

Nu blire glass festival! HEJDÅ! ;D

:D

Igår fyllde jag ju år! Jag fick lite olika saker, bland annat Converse Allstar, nytt linne, ny kofta, ett halsband, pengar, innebandy skor, jeans tights typ :P Ridbyxor.. :) Och idag fick jag en GRYMT stort chockladkaka!! ;))) Ni vet ett sånd där man kan vinna på tivoli :P Imorgon kommer kanske bilder på mina nya kläder? :)
Imorgon ska vi också på Glassfestivalen eller nåt sånt? och så ska jag se på bio med Matilda Alice och Amanda! Ska bli roligt! Vi ska Se The hunger games Den verkar bra!:) Ska också vila upp mig lite till söndag då det är Cup! ;)
Dålig kvalle, men det gick inte att ta direkt från hemsidan!.. men endå klart bästa laget! Älskar er tjejer <3
Alida

Nationella!

Hej! Idag hade vi nationella i matte! BLÄ. Jag tror inte att det gick så jätte bra.. är inte så nöjd.. Kommer nog att få lov att göra omprov! Men hoppas inte på det!.. Efter nationella proven var jag jätte trött och vi slutade inte förrän 15:15 .. JOBBIGT! men som tur är for vi ju till stallet sen, vilket alltid får mig på piggt och bra humör igen!:D  Jag red Munsboro Nixon. Han är verkligen underbar!<333 Vi hade bakdelsvändningar! Det var kul!
Blir också tonåring om två dagar ;) Lånade bilden Från www.Justhorses.blogg.se Hoppas det var okej! <3
Alida

Hopptävlingar, SURF

Idag var jag på SURF och kollade  på Ponnyhopptävlingar, det var kul att kolla på men det var ett räcke som nästa alla ponnyer vägrade på, tillochmed några vägrade ut sig! Tråkigt!:(
Nataljé som red Cayenne trillade av när det gick förfort! Men som tur är så gick det ganska bra! TUR.
Jag kom hem vid två och då tog jag bara det lugnt och tog en dusch! Nu ska jag se Ponnyakuten ;)

Bild på min lillkusin Maja <3 sötnos
Alida

Veckan

I veckan har jag gjort följande saker:
Måndag: Gjorde jag inte så mycket.
Tisdag: Var jag och Lovisa på bräntis, sista kvarten var det bara jag och Lovisa som åkte så vi var "herrarna" på täppan ;)
Onsdag: Innebandy träning och Celina.:)
Torsdag: Var jag och Celina på SURF och provade på Voltige, Det var mycket roligt! Jag red lite på Orlik, sen red jag lite på Relios, jag galopperade med händerna rakt ut, utan sadel, sen skulle jag också hoppa av i galopp, det var riktigt roligt Skulle gjärna hålla på med voltige på fritiden!
Fredag: Gjorde inte så mycket, innebandy träning sen bara  var jag hemma och slappade!
Lördag: Jag, min mamma och min syster har skottat baksidan så att vi kan grilla! Så ikväll blir det Grillning och besök! Roligt Roligt!
Imorgon ska jag till SURF och kolla på ponnyhopptävlingar, ska bli kul! Känner några som ska vara med och tävla, säger bara LYCKA TILL! till er som ska tävla! <3<3Saknar dig min älskade Harka <3 Ses snart <3
Alida

SLALOM!

I helgen var vi ju somsagt i stugan. 
Igår åkte vi i Skuleberget och idag i Bjästabacken! Det var rolig!:)
Imorgon är det skola, inte okej! Det känns som att lovet har varit ovanligt kort? Bara jag som tycker det?
Skriver mer imorgon!:)

Matilda

Idag fyller Matilda år! Hon fyller 12 :) Så Grattis, grattis!
Nyss var jag och matilda och åkte skrana bakom skotern! Brorsan körde och vi åkte på två skranor bakom! Kul kul:)
Imorgon åker vi till Övik, (stugan) vi ska åka slalom i Skuleberget lördag och söndag, så det blir nog inge blogging tills på måndag eller söndag kväll.
Hare bra! GRATTIS:]]Jag:]]
Alida

BLOGGPAUS!!!!!

Okej.. Såhär ligger det till: Jag hade tagit en låååååång bloggplaus för att det har varit så mycket med skolan osv. Men nu ska jag försöka komma tillbaka till bloggandet! Så bildbomben som jag sa att ni skulle få kommer här!: :D Mer bilder kommer kanske imorgon!:)
Alida

RSS 2.0